Iyagus Ugy Minta Maaf

Sebelumnya Iyagus ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang perna mampir diblog Iyagus, sekarang ni Iyagus nak belajar cakap maleysia sikit sekaligus Iyagus nak minta maaf kepada semua rekan-rekan yang perna tengok, baca, kat blog Iyagus. ape-ape atau mane-mane sahaja bentuk artikel yang perna Iaygus post kat blog ni dapat menyinggung, kasar , atau mungkin ta pantas untuk dijadikan bahan bacaan umum , Iyagus sangat-sangat minta maaf kepada ko orang semua siapa-siapa sahaja, itulah Iyagus manusia yang tak perna luput dari kesalahan, Iyagus akui kalau kat blog ni banyak artikel yang bentuk nasehat dan arahan yang mungkin bagi Iyagus sendiri sulit nak buat/ kerjakan tapi satu harapan Iyagus, semoga apa-apa Iyagus post kat blog ni dapat menjadi bahan pembelajaran sekaligus menjadi bahan perbaikan karena kalau bukan pasal blog ni Iyagus mungkin jarang baca, belajar serta intropeksi diri. tapi alhamdulillah berkat adanya juga blog ni Iyagus pun mulai sikit-sikit rajin dan mulai untuk lebih banyak belajar cieh....
    Tapi ko orang semua, ni Iyagus tulis kat blog ni semua hanya untuk niat baik sahaja, bukan ape-ape. and Insyaallah, semoga bisa bermamfaat semua.
Iyagus teringat salah satu penceramah yang berkata "jangan tengok siapa yang cakap tapi tengok ape dia kate" jadi ape-ape sahaja yang dapat bermamfaat menurut sobat kat blog ni silahkan baca dan peraktekkan ta paya tengok  siapa yang buat blog ni, siapa yang punya blog.

Sekali lagi sorry...sorry ye" kalau Iyagus macem sok bijak sok alim ta apelah ko nak cakap ape sama Iyagus, Iyagus ta akan marah....

No comments:

Post a Comment

Jika ada sembarang pertanyaan silahkan komentar disini.